Jobopslag: Data Manager

Grazper Technologies ApS – fuldtidsstilling

Grazper Technologies ApS er en startup i rivende udvikling, der søger en ny medarbejder til stillingen som Data Manager. Grazper Technologies ApS arbejder med at integrere kunstig intelligens (Machine/Deep Learning) i hverdagen. Vi opererer indenfor områder som mobilitet, detailhandel og sikkerhed.

Jobbeskrivelse:

Som Data Manager skal du stå for overblikket, registering og indsamling af vores data. Du skal have et godt kendskab til en computer og have en lyst til at nørkle med detaljer. Du kommer til at skulle annotere videoer i firmaets egneudviklede programmer, hvor formålet er at registrere objekter, der skal udvikle vores Smart City løsninger. Jobbet er af mindre varierende art, derfor skal du kunne sidde længe med den samme arbejdsopgave og kunne vedligeholde standarden. 

Et godt overblik er essentielt i arbejdet og det vil være en fordel at have en kunnen inden for scripting. Du kommer til at skulle administrere større mængder af datafiler, samt implementere og arkivere disse i hensigtsmæssig og lettilgængelig form.

Gennem din hverdag hos Grazper Technologies ApS, vil du have sparring med forskellige Software Developers, der skal virkeliggøre dine registreringer i vores systemer. Tidligere erfaring som Data Manager er ikke et krav, men klart en fordel hvis du er elsker at arkivere og holde styr på tingene . Det er vigtigt at du både er god til at arbejde selvstændigt og i grupper.

Vi værdsætter et godt og afslappet miljø hos Grazper Technologies ApS, hvor alle hjælper til. Dertil skal det understreges at kunstig intelligens er i konstant udvikling og derfor skal man kunne omstille sig i en hektisk hverdag, hvis behovet er til det.

Du skal også minimum have kørekort til kategori B, da der kan være opgaver, der foregår uden for kontoret.

Vi tilbyder frokostordning, sodavand, frugt, the og kaffe og et rigtig hyggeligt arbejdsmiljø. Hos os er det vigtigt at der både er tid til familie og arbejde.

 

Deadline d. 1 marts.

Grazper opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, skal du være velkommen til at kontakte Office Manager Andrea Svaneeng på 42424342 eller email andrea@grazper.com.

Ansøgningerne og samtaler vil foregå løbende. 

Ansøg under fanen Career: https://grazper.com/career/